UA-2290863-1

ROYAL VEENENDAAL

ROYAL VEENENDAAL Voor de échte Italiaanse keuken!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 881 beoordelingen
18 jul 2019 om 8:30 Heerlijke pizza. Bezorgtijd was slecht! Ik had de pizza pas voor een uur later besteld. 10 minuten na de aangegeven bezorgtijd gebeld. Pizza's zouden gelijk gebracht worden maar pas na een half uur kregen we een mailtje dat ze bezorgd zouden worden....
14 jul 2019 om 19:33 Werd op tijd bezorgd. Prima kwaliteit lams shoarma. Helaas géén keuze uit kiezen brood.
12 jul 2019 om 21:19 Leveren enorm laat! Bellen op dat ze met 10 minuten komen leveren met excuus dat ze later komen vervolgens komen ze 40 minuten later en bel je ze op en krijg je een meid aan de telefoon die gewoon ophangt als je een klacht indient echt en gekke zaak
1 jul 2019 om 22:33 Meer dan 1,5 uur op het eten gewacht. Wordt je gebeld dat het 10 minuten later is, half uur later nog geen eten. Vlees van schotel was te lang gebakken maar nog te doen. Salade en groente was echt vies, en saus lekte door zak heen. Zeker niet nog een x.
28 jun 2019 om 2:13 Vandaag heerlijke pizza ontvangen van de beste bezorger Sami
16 jun 2019 om 1:17 Perfect, vijf sterren, betekend 'geen mogelijkheid om te verbeteren', dus daar doe ik niet aan. Vier sterren is dus ongeveer equivalent van 'aanrader'.
12 jun 2019 om 10:54 bestelling niet compleet en koud heb anderhalf uur moeten wachten.
9 jun 2019 om 21:03 Ik moest 1uur en 20 minuten op mijn bestelling wachten, kreeg niet eens mijn hele bestelling.
3 jun 2019 om 9:38 Om half 11 besteld, een uur en een kwartier gewacht, eindelijk om kwart voor 12 eten. Duurde mij veel te lang. Woon nog geen 2 km van het restaurant af.
2 jun 2019 om 21:38 Kunnen helaas niet lezen. Daardoor worden er fouten gemaakt en dan ook nog schofterig klanten te woord staan. Wij bestellen hier NOOOOOOOIT meer.
20 mei 2019 om 11:34 Prima eten (kapsalon) Bestelling na 23:00 kwam snel aan.
19 mei 2019 om 23:35 Goed eten, snel bezorgd