ROYAL VEENENDAAL

ROYAL VEENENDAAL Voor de ├ęchte Italiaanse keuken!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1330 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Royal Veenendaal. Meer weten? Ontdek meer

1 mei 2022 om 9:38 Lekker warm, vers en smakelijk. Jammer dat je geen mayonaise kunt bestellen bij de friet.
29 apr 2022 om 20:03 Bezorging was goed en optijd. Pizza was alleen niet lekker zat een zwarte lange haar in en weinig smaak.
29 apr 2022 om 19:18 Lekkere kapsalon en knoflooksaus, was prima. De bezorging ook.
28 apr 2022 om 1:07 Lange bezorgtijd van meer dan een uur. Wat mij vooral tegenviel was de kapsalon. Qua smaak niet lekker.
27 apr 2022 om 1:05 het zoute eten, en het duurde 1 uur en 30 minuten om het bij mij te brengen, ik bel en ze vertellen me dat binnen 10 minuten en het duurde 30 minuten nadat ik ze had gebeld. Een heel onbeleefd meisje antwoordt me en zegt dat ik moet wachten of dat i
16 apr 2022 om 1:00 Eten was lekker alleen jammer dat ik de verkeerde bestelling kreeg
14 apr 2022 om 19:56 Stipt op afgesproken tijd en goed eten
14 apr 2022 om 0:48 They have great tasty pizzas
12 apr 2022 om 20:42 Lekker eten en goed warm netjes bezorgt.
9 apr 2022 om 17:38 Heerlijk op tijd. Lekker heet en ruim voldoende
6 apr 2022 om 0:32 Voor het eerst besteld maar absoluut een aanrader! Heerlijk verse pizza en calzone rijk gevuld. En vriendelijke, snelle bezorging.
5 apr 2022 om 22:16 Verschrikkelijk pasta! Leek wel pap, zo zacht