ROYAL VEENENDAAL

ROYAL VEENENDAAL Voor de échte Italiaanse keuken!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1251 beoordelingen
4 dec 2021 om 22:34 Goed als altijd! Ik ben een late besteller en het is altijd warm, smaakvol en word met een glimlach bezorgd.
27 nov 2021 om 10:28 De aller smerigste kapsalon ooit. Friet voorgebakken en in de magnetron even opgewarmd ik heb 1 hap op en de rest weg geflikkerd. Dit nooit meer!
19 nov 2021 om 22:22 lasangne besteld was niet te vreten! echt heel waterig en weinig. lasangne bladen en echt veel kaas. was niet te happen. zonde van me geld
16 nov 2021 om 22:07 Altijd prima
31 okt 2021 om 15:23 Totaal niet lekker
29 okt 2021 om 8:37 Snel geleverd, goed warm en lekker. Ga ik zeker vaker bestellen!
28 okt 2021 om 19:49 Elke keer prima kwaliteit. Goeie en vriendelijk bezorging. Een tevreden klant.
23 okt 2021 om 22:18 Rijk belegde heerlijke pizza!
21 okt 2021 om 19:47 Aan de hand van goede reviews hier besteld, maar viel vies tegen. De pizza had totaal geen smaak. De bodem was smeuïg en er zat totaal geen smaak aan de saus. Over algemeen erg smakeloos allemaal. En ook niet erg warm geleverd
21 okt 2021 om 13:07 Geen geweldige pizza's. Eetbaar, niet bijzonder
18 okt 2021 om 7:38 Vanwege drukte duurde het bezorgen anderhalf uur, zonder dat ik hiervan op de hoogte werd gebracht. Zelf moeten bellen en kreeg het daarna nog 20 min later dan gezegd.
8 okt 2021 om 11:46 Altijd goed! Beste calzone's van Veenendaal.